Bergnäsets AIK Hösttävlingar Långdistans H45 (DM) (27/08/2023)
Category: Orienteering competition
Map/area: Alvik/Antnäs
Organiser: Bergnäsets AIK
Discipline: Lång H45
Distance: 8.9 km
Time: 68:16
Average HR: 134
Maximum HR: 147
Långdistansbana med nästan bara långsträckor. Tyckte nog att str 1-2 tog för stor del av banan. Ca 1/3-del av banan tidsmässigt verkar det ha varit. Trodde också att det inte fanns så mycket alternativ än stiglöpningen men tydligen så fanns det det när jag kollar Livelox så det var en ganska bra sträcka trots allt men för stor del (stig-väg-vägvalet var bäst). Om man skulle balanserat och satt ettan lite längre norrut skulle högervägvalet efter den lilla stigen på kanten av kartan blivit intressant.
Gjorde en större bom på 5:an då jag gjorde ett parallell-fel tidigare på sträckan vad gäller stenåkrarna. Sedan var det mycket blåbärsris att forcera 5-6-7-8 där man helt klart skulle tjänat på att gå mer stigar. Rent fysikt var det ganska förkastligt. Har problem med hjärtat är det bara att konstatera. Bitvis fungerar det bra men helt plötsligt måste jag kippa efter andan. Man ser på pulskurvan att det går ganska hackigt med pulsen. Kanske någon biverkning av ablationerna jag gjort. Vi får se hur det utvecklar sig.
Show comments (0)
 
Bergnäsets AIK Hösttävlingar Långdistans H45 (DM) (27/08/2023) Bergnäsets AIK Hösttävlingar Långdistans H45 (DM) (27/08/2023)